Ikkunat ja ovet

Ikkunalta vaaditaan paljon. Sen tulee pysäyttää tehokkaasti melu, veto ja kosteus. Ikkunan on läpäistävä hyvin valoa ja eristettävä lämpöä. Lisäksi ikkunan on oltava kaunis ja paikkaansa sopiva. Ikkunan tulee ennen muuta myös kestää. Hyvää ikkunaa ei tarvitse huoltaa, se antaa mahdollisuuden keskittyä olennaiseen, siihen mitä on ikkunan sisä- ja ulkopuolella.

Ikkunoiden ja parvekeovien suunnittelussa ja valmistuksessa ovat keskeisellä sijalla kestävyys ja eristyskyky. Kestävyys ja energiataloudellisuus merkitsevät ikkunoiden elinkaaritutkimusten mukaan viihtyvyyttä ja säästöä vuosikymmenien ajaksi.

Laatu koostuu tarkoituksenmukaisista ominaisuuksista, huolellisesti valituista materiaaleista ja teknisesti edistyksellisistä ratkaisuista. Tärkeintä on käyttäjälähtöisyys: Ikkunoita ja -parvekeovia on helppo käyttää ja hoitaa, niillä saadaan kustannustehokkaasti aikaan viihtyisä, taloudellinen ja ympäristön huomioiva tila.

Lähiökunnostajien yhteistyökumppanit valmistavat ikkunat ja parvekeovet mittatilaustyönä sertifioidun ISO 9001 –laatujärjestelmän mukaan. Saat Lähiökunnostajilta juuri oman tarpeesi mukaan räätälöidyn, yksilöllisen ratkaisun, joka nostaa paitsi asumismukavuutta, myös kiinteistön arvoa.

Tutustu referenssikohteisiimme.