Julkisivut

Julkisivuremontti vaatii vankkaa ammattitaitoa ja luotettavuutta. Julkisivun tehtävä on suojata rakenteita sekä toimia eristeenä. Asianmukaisesti hoidettu julkisivu nostaa kiinteistön arvoa, lisää asumismukavuutta ja säästää energiaa.
 
Lähiökunnostajat on ollut mukana kehittämässä työmenetelmiä, joilla julkisivu saadaan kestävämmäksi. Esimerkiksi ns. tuulettuvan julkisivun kestävyys perustuu siihen, että julkisivu jaetaan kerroksittain lämpöliikkeet salliviksi alueiksi.
 
Korjausten aikana käytämme työtapoja, jotka aiheuttavat mahdollisimman vähän haittaa talon asukkaille. Esimerkkinä tästä on märkähiekkapuhallus, joka ei pölytä ympäristöä.
.
Kun suunnittelet julkisivuremonttia niin ota meihin yhteyttä. Arvioimme vanhan julkisivun kunnon ja korjaustarpeen. Ammattilaisemme kartoittavat, onko tarpeen kunnostaa koko julkisivu vai riittääkö rajattu korjaus, paikkaus tai vaikkapa huoltomaalaus. Kokemuksemme perusteella ja monien materiaaliratkaisujen toteuttajina voimme suositella kohteeseesi juuri oikeanlaisen pinnoitevaihtoehdon.